4Z Consultancy, gevestigd aan de Holthuizerdreef 130, 6852 JE te Huissen, ingeschreven bij de KvK onder nummer 72580291, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring is ook van toepassing voor de handelsnamen waaronder activiteiten van 4Z Consultancy worden uitgevoerd, waaronder Privacy4MKB.

Deze privacyverklaring is opgesteld op 14 september 2018 en is dynamisch. Dit houdt in dat op basis van wijzigingen in de wet en regelgeving of onze bedrijfsvoering er aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Daarom adviseer ik je om desgewenst de privacyverklaring periodiek te lezen.

4Z Consultancy neemt de privacy van klanten en leveranciers serieus en gaat er op zorgvuldige wijze mee om.

In deze privacyverklaring licht ik graag toe hoe ik dat doen. Heb je hier vragen over, dan help ik je graag! Je kunt me hiervoor bereiken via privacy@4zconsultancy.nl.

 

Verkrijging van persoonsgegevens
De persoonsgegevens worden primair verkregen van jou, de klant of leverancier.

Voor aquisitie kunnen ook gegevens uit openbare bronnen worden gebruikt om je te benaderen.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

4Z consultancy richt zich primair op B2B activiteiten, hierdoor worden primair zakelijke gegevens verwerkt. Voor de uitvoering van de overeenkomst en de daaruit voortvloeiende contacten worden ook persoonsgegevens vastgelegd.

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt omdat je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf hebt verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die mogelijk worden verwerken, afhankelijk van de product of dienst die je afneemt:

  • Voor- en achternaam.
  • Adres.
  • Geslacht.
  • Telefoonnr.
  • E-mailadres.
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.

Controle vooraf of een bezoeker ouder dan 16 is, is echter niet altijd mogelijk. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat persoonlijke gegevens zijn verzameld over een minderjarige zonder die toestemming, neem dan contact met me op via privacy@4zconsultancy.nl, dan wordt deze informatie direct verwijderd.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden kan het zijn dat bijzondere persoonsgegevens vereist.

Bij een opdracht tot het verzorgen van een belastingaangifte is het BSN nummer een vereiste en – afhankelijk van de situatie – kunnen medische gegevens noodzakelijk zijn.

 

Met welk doel worden de persoonsgegevens verwerkt

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verwerkt:

  • Om de overeenkomst met jou op goede wijze uit te voeren.
  • Voor het vastleggen van afspraken in de planning.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is voor uitvoering van onze overeenkomst.
  • Voor vastlegging in onze administratie.
  • Activiteiten gericht op aquisitie.

Indien gegevens voor andere doelen worden verwerkt, dan zal hiervoor expliciet toestemming gevraagd worden. Deze toestemming kan door jou altijd worden ingetrokken.

 

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

Gegevens voor aquisitie en informatieve vragen (via mail, telefoon of contactformulier website) worden binnen 2 maanden nadat vastgesteld is dat er geen overeenkomst tot stand komt vernietigd.

Overige gegevens zullen worden vernietigd nadat de wettelijke bewaartermijn verstreken is.

Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met privacy@4zconsultancy.nl.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend met derden gedeeld als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, de bedrijfsvoering of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Ook in enkele andere gevallen verstrek ik jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doe ik alleen met jouw nadrukkelijke toestemming of opdracht hiervoor.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, zijn verwerkersovereenkomsten gesloten om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. De verantwoordelijkheid voor deze verwerkingen blijft ook bij 4Z Consultancy liggen.

 

Leveranciers

4Z Consultancy maakt gebruik van de volgende leverancier die namens haar persoonsgegevens verwerkt. Met wie een verwerkersovereenkomst afgesloten is:

  • Strato (web/mailhosting).

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens:

  • in te zien.
  • te laten corrigeren .
  • te laten verwijderen.
  • over te laten dragen aan een derde.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@4zconsultancy.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek .

 

Klachtenrecht

Ik wijs je op de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover kun je vinden op: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap

 

Beveiliging persoonsgegevens

Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via privay@4zconsultancy. Ik heb de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Computers en apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Gegevens worden niet opgeslagen of overgedragen via een externe cloudservice.
  • Beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Ter borging van een veilig mailverkeer maakt de server gebruikt van de protocollen SPF en DKIM.
  • Toegang tot persoonsgegevens vanaf mobiele apparaten is ingeperkt en wordt gemonitord.
  • Ik ben zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
  • Fysieke documenten met persoonsgegevens zijn in afgesloten kasten opgeborgen.
  • Vernietiging van persoonsgegevens vindt zorgvuldig plaats, zowel digitaal als fysiek.